Продължаваме промяната отговориха на изявлението на вицепремиера Гроздан Караджов от днес,

...
Продължаваме промяната отговориха на изявлението на вицепремиера Гроздан Караджов от днес,
Коментари Харесай

ПП отвърна на Караджов, показа ключово писмо

" Продължаваме промяната " дадоха отговор на изявлението на вицепремиера Гроздан Караджов от през днешния ден, че не е желал спомагателни средства за бюджета на районното министерство - с писмо, подписано персонално от него.



" След изказването на Гроздан Караджов, в което той разгласи: " Това, което Ви беше показано през вчерашния ден, като главен проблем, че съм изискал 3,9 милиарда лв. в допълнение за бюджета на Министерство на регионалното развитие, е неистина. Аз в никакъв случай не съм желал тези пари. Няма нито един ред с такива претенции ", прилагаме следния документ, в който можете да наблюдавате обстоятелствата ", пишат от Политическа партия в позиция до медиите, предава Българска национална телевизия.

В писмото, адресирано до вицепремиера и финансов министър Асен Василев се вижда, че има поискано увеличение на бюджета на Министерство на регионалното развитие с 3 949 350 000 лева, както и спомагателни заплащания към бюджетното салдо в размер на 50 млн. лева

Близо 2,8 милиарда лева от поисканите средства са за настоящи поправки по републиканската пътна мрежа. Останалите към 1,16 милиарда са за главен ремонт и създаване на инфраструктурни обекти. От тях:

314 654 000 лева за построяването на Автомагистрала " Хемус " ;

610 243 000 лева за пътя Видин - Благоевград;

57 810 540 лева за подсилване на свлачища;

115 640 000 за построяването на Лот 2 от Автомагистрала " Струма " ;

63 308 000 за Автомагистрала " Русе - Велико Търново ".

Документът е импортиран на 6 юни тази година, прецизират от " Продължаваме промяната ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР